Facebook Pixel
Želje, potrebe, trendovi i moda su se drastično mijenjali, ali Jeans i Legend World Wide ostali su “UZ TEBE KROZ VRIJEME“
Brend Legend World Wide nastao je 1996. godine i do danas ostao prepoznatljiv po Jeans komadima koji predstavljaju srž, kako brenda, tako i većine odjevnih kombinacija. Jeans je najčešće sinonim za svakodnevne casual kombinacije, ali zbog svoje jednostavnosti i lakog kombinovanja, tokom prethodnih decenija bio je dio svake dekade, i mnogih neočekivanih kombinacija. Modna industrija menja se u skladu sa novim dekadama, trendovima i često se kroz nju oslikavaju transformacije vrijemena, a Legend World Wide Jeans odoleo je svakoj od njih. Kroz godine i vrijeme, naizgled običan komad bio je sastavni dio buntovnih pank kombinacija devedesetih, razigranih dvehiljaditih hip-hop stajlinga, fabuloznih, ekstravagantnih 2010-ih i krajnje minimalističkih modnih trendova današnjice.
jeans
1990-e

Dekada u kojoj je nastao brend donoseći na modnu scenu Jeans domaće proizvodnje koji se tih godina mogao naći u najrazličitijim modnim kombinacijama. Ipak, pored svih izbora, najupečatljivija asocijacija na ovaj period su rock i punk muzika koja je imala veliku ulogu u modnoj industriji.

jeans
2000-te

Eksplozija boja, šljokica i otkriven stomak, ne bi bili dovoljni da dočaraju ovu dekadu, ukoliko stajling ne uključuje široki džins, spušten na samu ivicu kukova. Modne kombinacije dvehiljaditih bile su opuštene, šarenolike i omogućavale su slobodno kretanje uz pop i hip-hop tonove koji su se uvek čuli negde u pozadini.

jeans
2010-e

Vrijemenski najbliže, stilski svejtlosnu godinu daleko. Elegancija i ekstravagancija, dok u pozadini čujemo bljesak bliceva, a šiške nam pomalo bodu oči. Jeans sa jakom obradom, često i doradom u vidu cirkona, struk još uvek plići od klasičnog i upečatljiv kaiš da upotpuni stajling.

jeans
2020-e

Jeans dubokog struka, svedene boje, jednostavnog kroja. Sa jedne strane potpuna modna pročišćenost, a sa druge strane, upliv svih prethodnih dekada. Ove asocijacije oslikavaju današnjost, ali je nova modna dekada još uvek na samom početku. U koju će nas novu dekadu uvesti ovakav početak i kakav će epilog dobiti, videćemo tek za koju godinu. Utiske ćemo sumirati kroz par decenija, zajedno.