Facebook Pixel

Legend Podgorica Tržni centar Delta City

U jednom od najpoznatijih tržnih centara u Podgorici Legend World Wide ima svoju radnju.Ova Legend prodavnica u svojoj ponudi ima nezaobilazni džins, košulje, pantalone, jakne i druge artikle iz LWW kolekcije, a za svaku nedoumicu tu je stručni i nasmejani tim.

Detaljnije

Legend Podgorica - Tržni centar Mall of Montenegro

U prefinjenom prostoru tržnog centra Mall of Montenegro u Bulevaru Save Kovačevića nalazi se prodavnica brenda Legend World Wide. Posetioci imaju priliku da u prijatnom ambijentu ove prodavnice isprobaju veliki izbor Legend modela, od basic jednobojnih majici i udobnih farmerica, preko business košulja i sakoa, do fashion komada poput interesantnih…

Detaljnije

Legend Bar

Blizu Barske marine, u ulici Maršala Tita prodavnica Legend World Wide je tu za vas svakog dana. Teksas košulje, teksas farmerice, pantalone, jakne i kaputi samo su neki od modela iz nove LWW kolekcije koji se nalaze u ponudi prodavnice u Baru.

Detaljnije

Legend Budva

Kada budete prolazili Budvom budite sigurni da će Vas dočekati ljubazno osoblje Legend World Wide prodavnici, u ulici 22. Novembra. Šortsevi, bermude, haljine, suknje, košulje, džins, modni detalji i drugi artikli iz LWW asortimana u ponudi su u ovoj prodavnici koja je otvorena od ponedeljka do nedelje.

Detaljnije