Uslovi isporuke

 

isporuka

Ponuda i cijene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou.  Razlika u cijeni između Online Shop-a i maloprodaje se može desiti u slučaju vremenski ograničenih akcija, koje se nude samo u maloprodajama, ili samo na WEB shopu.

Rok Isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina  je sistemski proslijeđena službi internet prodaje, dok je kopija proslijeđenog dokumanta odnosno narudžbe  poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavijestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obaviješteni u roku od 24h.

Preuzimanje  pošiljke

Firma koja vrši dostavu robe za Legend World Wide je Montenomaks kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08h do 16h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno jeste da ukoliko nijeste na adresi Vas kurir pozove na broj telefona koji ste ostavil kako biste ugovorili  novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

Cijena isporuke

Cijena isporuke na teritoriji Crne Gore je 3,5 eur bez obzira na poručeni iznos i količinu artikala.


Isporuka

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Crne Gore.

Način plaćanja


Plaćanje kupljanih proizvoda je moguće na dva načina:
    
  1. Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja
  2. Virmanom, uplatom na naš tekući račun.