Facebook Pixel

Kako kupiti online

 

Ukoliko ste korisnik Legend Club kartice, savjetujemo Vam da se ulogujete prije bilo kakvog odabira željenih artikala, radi jednostavnije kupovine na našoj online prodavnici.

Ukoliko nijeste, a želite da postanete član Legend Cluba, to možete učiniti ovdje i nakon što se upoznate sa svim informacijama i benefitima Legend Club kartice, nastavite sa Vašom kupovinom.

Sa druge strane, nijeste u obavezi da se logujete ili izvršite učlanjenje  u Legend Club da biste nastavili pregled proizvoda, kao i kupovinu na našoj online prodavnici.

U gornjem dijelu (1) naše stranice nalazi se asortiman sa spiskom proizvoda koje možete kupiti na našem shopu. Proizvodi su grupisani u više kategorija (muška odjeća, ženska odeća, jeans, outlet), dok je svaka kategorija podijeljena na više podkategorija (bermude, majice, jakne, haljine...). Kada kliknete na neku od podkategorija dobijate uvid u njihov sadržaj i na taj način tražite željeni proizvod. Ukoliko za određeni proizvod imate šifru artikla, uvijek možete iskoristiti polje za pretragu (2) koje se nalazi u gornjem desnom uglu. 

 

 

 

Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, kliknite na njegovu sliku ili naziv proizvoda, gdje će Vam izaći detaljne informacije (3) o proizvodu koji Vas zanima. Ukoliko je to proizvod koji želite da poručite – izaberite Vašu odgovarajuću veličinu i kliknite na dugme DODAJ U KORPU (4).

kako kupiti online

 

 

Ukoliko želite da naručite još artikala, takođe imate dugme ŽELIM DODATI JOŠ (5) nakon čega možete nastaviti sa svojim izborom. Ovaj postupak možete nastaviti koliko želite puta, bez ograničenja. U svakom trenutku možete pogledati sadržaj svoje korpe klikom na skicu korpe koja se nalazi u gornjem desnom uglu stranice (6). Takođe, ukoliko želite da izbacite nešto iz Vaše korpe, možete to učiniti klikom na crveno polje X (7).

 

kako kupiti online

 

Nakon što ste započeli proces poručivanja (8), otvorili ste stranicu sa poljima za unošenje Vaših podataka (9) kako biste završili Vašu porudžbinu. Kada ste popunili sve tražene podatke, kliknete na dugme ZAVRŠI NARUDŽBU (10) i time ste završili Vaš proces poručivanja na našem shopu.

 

kako kupiti online