Facebook Pixel

Autorska prava

AUTORSKA PRAVA

 

Korišćenjem bilo kog dijela www.legendww.me sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.legendww.me sajta, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cjelosti.

Ni jedan dio www.legendww.me sajta ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija “LEGEND CG” D.O.O. posetiocima u dobroj namjeri obezbeđuje korišćenje sadržaja www.legendww.me sajta. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.legendww.me sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.legendww.me sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

www.legendww.me sajt sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje www.legendww.me sajta koristite na vlastitu odgovornost i “LEGEND CG” D.O.O. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.legendww.me sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

“LEGEND CG” D.O.O. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.legendww.me sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (“LEGEND CG” D.O.O., partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.legendww.me sajt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

“LEGEND CG” D.O.O. na sajtu www.legendww.me linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

“LEGEND CG” D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.legendww.me sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

“LEGEND CG” D.O.O. zadržava pravo da na sajtu www.legendww.me bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama www.legendww.me sajta može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.