Facebook Pixel

Zastita privatnosti korisnika

Legend CG d.o.o svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno. Posjetom našeg sajta i registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.
Legend CG d.o.o se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:

• Ko smo mi
• E-commerce
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Bezbednost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Marketinške akcije – Hoću To
• Vaša briga
• Kontaktirajte nas

Ko smo “mi”?
Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.legendww.me je kontrolisana od strane Legend CG d.o.o kompanije registrovane u Crnoj Gori, sa sedištem u Podgorici, II Crnogorskog Bataljona 2/2. PIB 02747260

 

E-commerce
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljlive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografkse tehnologije.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

Monri WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

Izjava o korištenju Monri WSPay-a

Legend CG DOO(prodajno mjesto) koristi Monri WSPay za online plaćanja.

Monri WSPay je siguran sistem za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stepene zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Koje informacije sakupljamo?
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa legendww.me sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a vi možete proslediti lične podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice) Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, koje ste stranice posećivali.

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane legendww.me :

Informacije koje vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posjete našem sajtu ili koje nam vi dostavite na bili koji drugi način (emailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu, proverom statusa narudžbe ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.

Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo izlazne informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa Legend sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz vašeg emaila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem imejla na kontakt.

Telefonski poziv: Sa vremena na vreme nadgledamo i snimamo telefonske pozive za potrebe obuke i poboljšanja kvaliteta naše podrške vama.

Kako koristimo ove informacije
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Provjeru i isporuku narudžbi
2. Pružanje tehničke podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Proveru godine rođenja kupaca u slučaju artikala koji zahtevaju punoletsvo poput oštrih, duvanskih i proizvoda sa alkoholom.
5. Administracija nagradnih igara
6. Vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na LEGENDWW.ME ili kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Bezbjednost podataka
Vaša bezbjednost je garantovana jer Legendww.me koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom kupovine kod nas. Prilikom kupovine kredinom karticom podaci se prenose kriptovani i skladište kod našeg platnog provajdera, odnosno firmi koja se profesionalno bavi online plaćanjem i verifikovana je internacionalno kao bezbedan partner za online plaćanja.


Ko još može videti vaše podatke
Kako bi mogli završiti vašu narudžbu, moramo proslediti određene vaše informacije kurirskoj službi koja vam dostavlja paket. Pa tako vaše osnovne podatke može vidjeti  neko od partnera za isporuku paketa kojeg vi navedete. Ali im je naglašeno da dobijene podatke mogu upotrebiti isključivo u svrhu lakšeg i efikasnijeg dostavljanja paketa.
Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtjev.

Marketing aktivnosti – Legend-a
Kada naručujete sa legendww.me, prijavljujete sa za nagradne igre ili drugačije stupate u kontakt sa nama, možemo vam ponuditi da se prijavite na naše email newsletter. Mi se obavezujemo da nećemo "bombardovati" vaše poštansko sanduče, i da ćemo vam slati samo informacije vrijedne pažnje i vašeg vremena, i kako bi ostali u kontaktu sa vama.
Ukoliko više ne želite da primate email newsletter, molimo vas da nas obavijestite koristeći link naveden u dnu svakog newslettera.


Vaša briga
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Legend Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo vas da nas kontaktirate na adresu dole iz footera, ili putem telefona 020 273 349 ili emailom legendcg@t-com.me i informacija će biti ispravljena ili uklonjena na vaš zahtjev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nijesmo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi vam pomogli i razriješili vašu brigu ili problem.


Podrška

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen od strane Legend CG d.o.o možete riješiti kontaktom na bilo koji od navedenih kontakt podataka.

Izjava o zaštiti i prikupljanju licnih podataka i njihovom korištenju

Legend CG d.o.o obavezuje se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiše kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Legend CG d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.